Voorberg 


OCCURE

Werkt met een zomer- en een wintercollectie. Daarnaast bieden ze ook een programma voor Basics & Business welke het hele jaar doorloopt. 

PRODUCTIE

Productie voor OCCURE vindt plaats binnen Europa met een focus op Portugal en Italië. Samen met hun agenten selecteren ze de fabrieken op basis van kwaliteit – zorg voor de medewerkers en verantwoorde productie. Alle artikelen worden geproduceerd in fabrieken die voldoen aan de eisen van de hedendaagse textiel industrie. Dat wil zeggen dat ze ernaar streven dat alle fabrikanten voldoen aan de BSCI code of Conduct en dus aan de volgende eisen voldoen:

 • Geen kinderarbeid
 • Geen dwangarbeid of extreem lange werkdagen
 • Gezonde en veilige werkomgeving
 • Een rechtsgeldig arbeidscontract en een salaris waarmee een gezin onderhouden kan worden.
 • Ethisch verantwoord bedrijfshandelen ( geen corruptie/ omkoperij etc.)

   

  STOFFEN

  Stoffen worden zorgvuldig gekozen met het oog op duurzaamheid van de artikelen. Veel van artikelen zijn kwalitatief erg sterk en voelen ook wat zwaarder aan dan kwaliteiten die je bij de grote ketens/merken treft. Deze zwaardere kwaliteit maakt het artikel vaak ook geschikt en draagbaarder voor een speciale categorie dames. Voor hun essentials (basics) hebben ze bijvoorbeeld gekozen voor een zwaardere kwaliteit katoen met elastan en een anti-pilling behandeling zodat de vorm en de stof goed blijven.